Mengenai

R & O Resources adalah agensi yang menguruskan pakej pembiayaan dari pelbagai bank dan koperasi . Kami beroperasi di Kota Damansara dan menawarkan servis menguruskan pembiayaan peribadi ke seluruh Malaysia

Pinjaman ini KHAS kepada KAKITANGAN AWAM dan BADAN BERKANUN (GLC) TERPILIH SAHAJA. Keutamaan akan diberi kepada pemohon yang membuat bayaran melalui potongan Biro Angkasa dan juga potongan melalui majikan (AG PAYSLIP) Kami juga menyediakan perkhidmatan “Overlap” pinjaman kepada mereka yang ingin melangsaikan hutang lama dengan perkhidmatan pinjaman tersebut. Kami juga sedia membantu mereka YANG GAGAL menerima pinjaman dari bank kerana Blacklist dan mempunyai rekod CCRIS & CTOS. Bimbingan kewangan juga akan diberikan daripada secara percuma dan membantu anda memilih koperasi yang bersesuaian dengan kelayakan anda.

Berpengalaman lebih dari 10 tahun menguruskan pembiayaan peribadi pelbagai pakej yang ditawarkan dari bank dan koperasi di Malaysia. Kami bukanlah syarikat keewangan berlesen, kami hanya membantu memberi khidmat nasihat serta menguruskan permohonan mengikut kesesuaian ke mana mana institusi dan koperasi yang sah. Kami juga tidak mengenakan sebarang caj pendahuluan kepada mana mana pelanggan yang memohon melalui kami.

Servis kami meliputi seluruh Malaysia. Urusan jauh boleh dibuat secara pos sahaja.

Untuk maklumat lanjut boleh berhubung dgn kami di sini

Comments